LA SORT

En desenvolupament | Social/ Comèdia | Largometraje de ficción | IN-HOUSE | 2024

LA SORT

Sergi i José, dos joves pròxims a complir els 30, inicien una relació sentimental en 2005, però tenen diferents perspectives sobre la idea de formar una família. Sergi vol adoptar un nen, aprofitant la recent aprovació del matrimoni entre persones del mateix sexe a Espanya, mentre que Jose no se sent preparat per a la paternitat. Aquesta discrepància crea tensions entre ells.

Malgrat la resistència inicial de José, una sessió informativa sobre adopció en 2010 li fa canviar d'opinió i sol·liciten adoptar. No obstant això, la crisi econòmica i la possible derogació del matrimoni entre persones del mateix sexe en 2011 creen inestabilitat i provoquen la seva ruptura. Finalment es reconcilien i decideixen continuar amb el procés d'adopció.

En 2018, Sergi i José reben la notícia que els han assignat un nen, David, al qual anomenaran Joel. El procés de vinculació amb el nen, que inclou la col·laboració una família d'acolliment, i la psicòloga, és intens però gratificant.Aprenen a cuidar del seu fill i a abordar les cicatrius emocionals del seu abandó, construint la seva nova família amb amor i paciència.

Veure tots els treballs