Norbert Llaràs
I Carles

CEO & Executive Producer

Llicenciat en Dret i estudis financers, Norbert Llaràs ha treballat a l’Administració Pública i com a directiu de Banca, però sempre ha trobat el moment perquè flueixi la seva vena creativa. Norbert va ser productor i soci de la productora audiovisual Zip Films, on va participar en pel·lícules com “Alpha” (2012), “Memorias de mis Putas Tristes” (2011), “Fake Orgasm” (2009), “La Mujer del Anarquista” (2007), “Los Cronocrímenes” (2007) o “El Taxista Full” (2006). Quasi una trentena de produccions presents a festivals com Sant Sebastià, Sitges, Locarno, Munich o Sundance i moltes d’elles produïdes juntament amb Estats Units, Argentina, Uruguai, Alemanya, Dinamarca o Itàlia. Orgullós del seu petit país, Catalunya, considera Barcelona una ciutat oberta i seductora, éssent aquest el segell que vol imprimir a Alhena Production: una empresa jove, valenta i creativa. Com a productor intenta trobar l’equilibri entre l’art i les finances canalitzant recursos i idees.


Andreu Comerma

Production Coordination

Autodidacta i cinèfil des de sempre, va introduir-se al món laboral realitzant reportatges per empreses i televisions locals. Uns anys més tard es va incorporar a la plantilla de la prestigiosa distribuïdora Lauren Films, el seu gran aprenentatge de la indústria del cinema. A Lauren realitzava diverses tasques, des de premsa fins a publicitat i màrqueting. Quan la distribuïdora va tancar les seves portes, l’Andreu comença un periple de col·laboracions amb diferents productores, fins a arribar a Alhena Production a mitjans de 2016, on s’encarrega de coordinar la producció dels seus projectes, des del rodatge fins a l’estrena.


Eva Pauné Martínez

Creative Development

Després de graduar-se en Comunicació Audiovisual a la Pompeu Fabra i especialitzar-se en guió a Los Angeles, el 2013 l’Eva es va incorporar a l’equip d’Alhena Production com a script reader. Després d’uns quants anys i pel·lícules d’experiència, reuneix la seva passió pel guió i la producció cinematogràfica en el rol de development executive, on s’encarrega del desenvolupament creatiu dels nous projectes de la productora i també forma part activa de la recerca del seu finançament, treballant en la conceptualització i la presentació dels projectes a institucions tant públiques com privades. La mala fe, el seu primer curtmetratge com a guionista i directora, juntament amb les seves germanes Elena i Marina, es troba en fase de postproducció. Paral·lelament, l’Eva també treballa en el seu primer llargmetratge com a guionista per a la pel·lícula Totes i cadascuna, coescrita amb Mirjam Ziegler.


Nina
Hofmann

Marketing & Project Manager

Llicenciada en Comunicació (UAB) després de començar la seva carrera com a redactora a Lowe MBAC va fer un Màster en Màrqueting a EADA Business School on va començar a treballar com a directora dels Programes Internacionals i Programes Màster abans de passar a ser la responsable de Relacions Internacionals. Ha impartit màrqueting estratègic, comunicació i creativitat en diversos programes de desenvolupament de directius. Seguint una de les seves passions va fer un Màster en Guió Audiovisual a la Universitat Abat Oliva i va participar en el llançament d’un projecte transmèdia pioner a l’estat espanyol, Crisis BCN K36 a Beloze Productions . Actualment és feliçment responsable de Màrqueting i Gestió de Projectes a Alhena Production i col·labora com a consultora sènior a aPortada, agència especialitzada en comunicació corporativa i gestió cultural.