Avui s’estrena ‘Sense Sostre’!

Sense Sostre s’estrena al Festival de Gijón!
13 novembre, 2019
Hem acabat el rodatge de ‘M.O.M.’
23 gener, 2020
Avui s'estrena 'Sense sostre'!

Per fi ha arribat el dia… Avui s’estrena ‘Sense sostre’ als Cinemes Girona!

Tot l’equip d’Alhena, junt amb Atiende Films, estem molt contents amb la rebuda que està tenint la pel·lícula. Després d’una preestrena plena d’emoció i de públic als Cinemes Girona, només tenim paraules d’agraïment. Va ser una nit on tothom va poder gaudir del visionat del film per primer cop: actors, equip tècnic, mecenes, familiars i amics…

Gràcies també a tots els mitjans de comunicació que estan fent ressò de la pel·lícula. Els nostres directors, Xesc Cabot i Pep Garrido, i actor protagonista, Enric Molina, han tingut el plaer de visitar platós de televisió tan importants com el de “Tot es Mou”, o estudis de ràdio com el de RTVE.

Entrevistes, crítiques, reportatges… Els diaris i revistes també han donat veu al film de Cabot i Garrido: El periódico, El País, La Vanguardia, El Punt Avui, VilaWeb, Time Out Barcelona, entre d’altres.

Aquesta setmana els carrers de Barcelona estan lluint el cartell de ‘Sense sostre’ i els cinemes Girona i Cinema Zumzeig acolliran el film amb uns passis molt especials amb la presència dels directors i actor protagonista. La pel·lícula viatjarà fins a Madrid del 26 al 29 de desembre al Círculo de Bellas Artes i al Artistic Metropol. També es podrà veure a Vigo el dia 27 a Multicines Norte.

Per més informació sobre els passis o dates de projeccions i cinemes, podeu consultar la fotografia adjunta.

Us animem a anar al cinema a veure la pel·lícula, i sobretot que gaudiu del debat que es genera a posteriori. Penseu, reflexioneu i feu-vos preguntes sobre aquesta dura realitat que el Xesc Cabot i Pep Garrido han representat amb tanta cura. És inevitable empatitzar amb el Joan, el protagonista. És per aquest motiu que us recomanem deixar-vos portar i compartir amb ell el seu viatge. Un viatge tant humà com autèntic, pel nostre protagonista i per les més de 1000 persones que viuen avui dia als carrers de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.