She dreams awake, seleccionada al Public Pitch del Docs Barcelona!

L’estrena de La Mala Fe a Málaga
16 març, 2019
Sense Sostre s’estrena al Festival de Gijón!
13 novembre, 2019
She dreams awake, seleccionada al Public Pitch del Docs Barcelona!
El nostre projecte de documental She dreams awake, dirigit per Dídac Pérez i Kuba Sobieski, ha estat seleccionat per participar al Public Pitch del Docs Barcelona, un esdeveniment que constarà de presentacions públiques davant de tots els professionals del DocsBarcelona; commissioning editors, film funds i sales agents convidats així com la resta d’acreditats que també hi tenen accés. Cada projecte realitzarà una presentació on exposarà el seu teaser i rebrà un feedback dels finançadors convidats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.