Sessió MEDIA: Each Of Us, un cas d’èxit

Dues produccions candidates als Gaudí!
8 noviembre, 2018
Alhena se’n va a Les Arcs Film Festival!
29 noviembre, 2018

Nova jornada #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA – Desenvolupament de Continguts Audiovisuals
Avui divendres 9 de novembre de 2018 tindrà lloc una nova sessió #EuropeCalls sobre l’ajut al desenvolupament de continguts audiovisuals del subprograma Europa Creativa MEDIA. La sessió, que tindrà lloc a la Sala Mompou de la seu de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona), se centrarà tant en els aspectes tècnics com en les bones pràctiques.

L’objectiu de la jornada és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals – Projectes individuals, el proper termini de presentació de sol·licituds de la qual és el 18 de desembre de 2018. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. La sessió incidirà sobre la nova convocatòria de suport al desenvolupament de continguts audiovisuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa i es farà especial èmfasi en els canvis respecte la convocatòria anterior.

Com a exemple de bona pràctica es parlarà d’un projecte beneficiari en l’anterior convocatòria d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa: el projecte de ficció ‘Totes i cadascuna’ (‘Each of us’), produït per Alhena Production, beneficiari en la darrera convocatòria d’ajut al desenvolupament de continguts audiovisuals en la modalitat de single Project del subprograma MEDIA d’Europa Creativa per un import de 50.000 euros. A càrrec de Norbert Llaràs i Carles, productor executiu i CEO d’Alhena Production, i d’Eva Pauné i Martínez, responsable del Desenvolupament Creatiu d’Alhena Production.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.