DOBLET A SITGES! Premi del públic i millor curtmetratge per Pintó & Caye

La mala fe: final de rodatge
15 setembre, 2017
El curt RIP triomfa arreu!
14 novembre, 2017
Després d’una estrena brutal, amb entrades esgotades a l’espectacular Auditori Melià de Sitges i un públic entregat com poques vegades hem viscut al Festival, pensàvem que no podiem demanar res més. Però ens equivocàvem: avui s’ha fet públic que el nostre curtmetratge RIP ha guanyat el Premi al Millor Curtmetratge i el llarg MATAR A DIOS el Gran Premi del Públic!!!!

Aquests dos premis ens fan moltíssima il·lusió i arriben en un gran moment, ja que estem treballant per portar-vos aquesta comèdia negra a les sales comercials i això ens ha d’ajudar a aconseguir-ho. Moltes gràcies a tots els que ereu a Sitges, als que vau votar i a tot l’equip per fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.